Werken bij Stroomlijn

Stroomlijn BV is een leuke, jonge organisatie die regelmatig vacatures heeft. Op deze pagina vind je de huidige vacatures. Open sollicitaties zijn ook welkom. Neem gerust contact op met Daphne van Lubeek via 06-33638776.

Help jij als telefonist(e) kwetsbare mensen op weg?

  • “Mevrouw, ik moet morgen om 10.00 in het ziekenhuis zijn, is dat mogelijk?”
  • “Meneer, kunt u ervoor zorgen dat ik vanmiddag om 15.00 uur naar de bingo kan?”
  • “Kan ik a.s. zaterdag naar de verjaardag van mijn beste vriendin gebracht worden?”

Dit zijn zomaar drie voorbeelden van hoe een gesprek kan beginnen nadat wij bij Stroomlijn de telefoon hebben opgenomen.
Lijkt het jou leuk om kwetsbare inwoners van de Drechtsteden, die geen gebruik kunnen maken van het normale openbaar vervoer, op weg te helpen van A naar B? En heb jij die prettige, vriendelijke en goed verstaanbare telefoonstem? Dan zoeken wij jou, als telefonist(e) bij Stroomlijn, de organisatie achter de Drechthopper en Wijkhopper.

Functie:
Samen met enkele collega’s neem je binnenkomende telefoontjes aan en verwerkt de klantaanvraag tot een ritboeking of je verstrekt productinformatie. Ook controleer en accordeer je ritboekingen die door onze klanten online worden gedaan.

Heb jij MBO werk- en denkniveau en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Mail dan met Daphne van Lubeek, d.vanlubeek@stroomlijn.nl. Zij vertelt je er graag meer over!

 

Stroomlijn regelt de beste vervoersoplossingen