Werken bij Stroomlijn

Stroomlijn BV is een leuke, jonge organisatie die regelmatig vacatures heeft. Op deze pagina vind je de huidige vacatures. Open sollicitaties zijn ook welkom. Mail naar Jacqueline van der Stokker via j.vanderstokker@stroomlijn.nl

Ontwikkelcoach

Stroomlijn BV  is een publiek mobiliteitsplatform dat de vervoersstromen regelt voor publieke organisaties. Stroomlijn staat exact voor wat het doet: het stroomlijnt de reis van de klant.

Binnen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om passend vervoer te bieden aan de mensen die dat nodig hebben, vervult Stroomlijn ook een belangrijke rol bij de ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) profileren wij ons als ontwikkelbedrijf.

Binnen Stroomlijn wordt het product Wijkhopper ingezet om de kandidaten te ondersteunen bij de ontwikkeling naar een functie als chauffeur in het doelgroepenvervoer. 

Om bovenstaande rol goed te vervullen willen we graag kennis maken met een

Ontwikkelcoach

Wil jij als ontwikkelcoach een uitdagende rol spelen binnen Stroomlijn in samenwerking met Sociale Dienst Drechtsteden? Heb je passie voor arbeidsmarktontwikkeling en het sociale domein? Dan zoeken we jou!

Wat ga jij bij ons doen?

Als ontwikkelcoach geef je het persoonlijk ontwikkelplan van de kandidaten binnen Stroomlijn zo goed mogelijk vorm. Met als doel het ontwikkelproces dusdanig te laten verlopen dat er een goede aansluiting gewaarborgd is naar een werkgever buiten het ontwikkelbedrijf.

Je hebt de regie op bovenstaand proces. Je bewaakt en rapporteert ( middels Werkstap) de voortgang van de ontwikkeling. Je ondersteunt en adviseert  de operationeel manager van Stroomlijn bij het behalen van de gestelde ontwikkel KPI’s  en werkt nauw samen met SDD professionals.

Je hebt oog voor zowel het  belang van de kandidaten, Stroomlijn en de SDD.

Geen enkele dag is voor jou hetzelfde. Je draagt zorg voor de praktijkmodules,  gaat in gesprek met de kandidaten. Daarbij observeer je de ontwikkeling van de  kandidaten terwijl ze aan het werk zijn. Ook adviseer je de planners bij het aansturen van de chauffeurs in opleiding. Je ondersteunt en coacht vanuit de Werkstapmethodieken met beschikbare materialen of je ontwikkelt zelf modules.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde relevante hbo-opleiding;
  • Recente relevante werkervaring met en kennis van de doelgroep werkzoekenden;
  • Kennis van programma Werkstap is een pre;
  • Ervaring met het motiveren, begeleiden en coachen van kandidaten met focus op leefgebieden.
  • Jobcoach certificering is een pre.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Hiernaast zet je jouw skills, zoals overtuigingskracht,  analytisch- en probleemoplossend vermogen in om het beste resultaat te halen. Jouw klantgerichtheid helpt hier zeker bij. Jij bent daarnaast proactief, resultaatgericht, leergierig en gericht op samenwerking. En niet te vergeten, standvastig.

Waar nodig ben je creatief en flexibel binnen de kaders. Jouw organisatiesensitiviteit helpt je om zaken voor elkaar te krijgen.

Waar kom jij te werken?

Stroomlijn is een organisatie met een gezonde ambitie. Ons kantoor is aan de Spuiboulevard in het centrum van een prachtige stad / streek.

Je komt te werken tussen enthousiaste mensen met hart voor hun werk en de klanten in een dynamische wereld die nooit stil staat.

Wie zijn wij?

Stroomlijn is opgericht in januari 2017 en heeft ondertussen al een flinke groei door gemaakt. Er liggen meerdere uitdagingen op ons te wachten op het gebied van mobiliteit en zero emissie vraagstukken.

De wereld van de mobiliteit is heel erg in beweging en dat vraagt een hoge mate van flexibiliteit en creativiteit. We zijn iedere dag druk bezig met het beste vervoer voor onze klanten tegen redelijke kosten voor onze opdrachtgevers.

We verzorgen de regie op het vervoer van de WMO ( Drechthopper, Wijkhopper), gymvervoer, Baanbrekend Drechtsteden, Drechtwerk, vervoer jeugd, dagbesteding en daarnaast vervullen we ook de consulentenfunctie voor het leerlingenvervoer.

 Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie voor 36 tot 40 uur per week. De functie is voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid tot een jaar verlenging.  Wij bieden jou een marktconform salaris dat afhankelijk is van opleiding, kennis en ervaring.

Solliciteren of nog meer weten?

Als je meer wilt weten over deze functie, neem dan contact op met Jacqueline van der Stokker op via 088-5058503. Ben je enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar Jacqueline van der Stokker via j.vanderstokker@stroomlijn.nl

Stroomlijn regelt de beste vervoersoplossingen